RO EN
Institutul de Pneumoftiziologie "Marius Nasta" din Bucuresti este prima institutie romaneasca specializata in boli respiratorii iar statisticile vorbesc de la sine:
  • 60% din pacientii din Romania care necesita bronhoscopie sunt examinati la Institutul "Marius Nasta" cu alte cuvinte, peste 10.000 de pacienti trec pragul Institutului in fiecare an pentru a li se efectua aceasta investigatie,
  • la 4.000 de pacienti din cei investigati anual exista suspiciunea de cancer pulmonar,
  • la Institutul "Marius Nasta" sunt diagnosticate si tratate prin broncoscopie cele mai severe forme de cancer pulmonar!
Ne bucuram cand putem salva vieti diagnostic cu diagnostic, dar pentru a face fata numarului extrem de mare de pacienti si pentru a putea diagnostica boala in cel mai scurt timp, Institutul are nevoie de un proces de modernizare a echipamentelor medicale de investigatie si tratament. Un proces care-l poate transforma in primul centru de referinta pentru depistare precoce si tratament endoscopic al cancerului pulmonar din Romania!

Fiecare donatie contribuie la cresterea ratei de supravietuire a pacientilor. Fiecare diagnosticare precoce poate salva o viata. Dar pentru aceasta e nevoie de un efort comun, specialistii nostri si donatiile dumneavoastra. Impreuna putem transforma concluzia de mai jos in realitate:

DIAGNOSTICARE PRECOCE = TRATAMENT LA TIMP = CRESTEREA SEMNIFICATIVA A RATEI DE SUPRAVIETUIRE A PACIENTILOR
nu e niciodata prea devreme, pana nu e prea tarziu sa contribui ca speranta sa poata exista
Ce spun medicii
Spot SMS 8863
Spot donare in cont