RO EN

Nu e niciodata prea devreme sa alegi
ce faci cu 2% din impozitul pe venitul tau!

La fiecare 16 minute, un roman moare de cancer pulmonar. Fiecare diagnostic precoce creste rata de supravietuire. Contribuie si tu la realizarea primului centru de depistare precoce a cancerului pulmonar din Romania!

Completeaza formularul 230 si trimite-l prin posta pana la 15 mai 2013!
Nu e niciodata prea devreme pana nu e prea tarziu... sa ajuti! Ce pasi sunt de facut daca ati hotarat ca vreti sa sustineti cauza "Control pentru Speranta":
1. Descarcati declaratia 230 din pdf-ul alaturat. Veti regasi acolo datele de identificare ale organizatiei noastre care dezvolta proiectul "Control pentru Speranta":
Denumire entitate nonprofit: Asociatia AER PUR ROMANIA
Cod de identificare fiscala: 13783346 >
Cont bancar: RO03 RNCB 0073 0499 7076 0001
Banca: BCR, Sucursala Sector 2
Daca nu cunoasteti suma pe care o puteti redirectiona, lasati necompletata rubrica "Suma" iar organul fiscal va calcula si va vira suma admisa, conform legii.
2. Completati formularul 230 cu datele personale inclusiv CNP-ul, data si semnatura. Va rugam nu uitati sa-l semnati. Fara semnatura dumneavoastra, formularul nu se va lua in considerare iar gestul dumneavoastra nu va conta!
3. Puteti duce direct formularul la Administratia Finantelor Publice a localitatii de domiciliu sau il puteti pune intr-un plic si expedia ca scrisoare recomandata cu confirmare de primire, prin posta, catre aceeasi institutie.
Adresele postale ale Administratiei Finantelor Publice le gasiti aici!

NU UITATI: termenul limita pentru depunerea sau trimiterea Declaratiei 230 este 15 mai 2013!
4. Daca doriti sa ne spuneti ca ati trimis Declaratia, ne puteti scrie pe adresa: info@controlpentrusperanta.ro si va multumim pentru aceasta!
Si daca doriti sa fiti informat cu privire la evolutia proiectului "Control pentru Speranta" - primul centru de referinta pentru diagnostic precoce si tratament endoscopic al cancerului pulmonar prin bronhoscopie din Romania, va rugam sa ne lasati si datele de contact:
  • Nume
  • Prenume
  • E-mail
  • Telefon  
Va multumim ca ne sunteti alaturi!


Ce spun medicii
Spot SMS 8863
Spot donare in cont